Tilmelding / Kontingent

Så er der åbnet op for badminton og bordtennis, og tennisbanen er klargjort og i fantastisk stand, så nu kan alt i vores afdeling spilles igen.

Se her hvor, hvornår og hvordan

Hvis du ønsker at blive medlem, så du kan spille badminton, bordtennis eller tennis, så send en mail til oleasmussen@mail.dk.

Tennisbanerne udendørs åbnes medio maj og lukkes primo oktober alt afhængigt af, hvordan vejret arter sig. Padel spilles udendørs på overdækket bane, så der kan spilles stort set hele året rundt. Badminton og Bordtennis er indendørs i Gram Fritidscenter.

Afdelingen optager ikke flere medlemmer, der ønsker Padel i deres medlemskab, i denne kontingentperiode. Nye medlemmer optages igen fra d. 01.07.2021.

OBS – Alle spillere på de forskellige baner skal have betalt kontingent eller betalt leje som gæst, inden de spiller.

Kontakt nedennævnte ved spørgsmål til medlemskab/baner/ketsjere/bat/bolde:

Ole Asmussen (Padel/Badminton/Bordtennis)               Mobilnr. 30 86 98 66
Lars Schmidt – (Padel)                                                   Mobilnr. 29 78 34 48
Poul Erik Fogh (Tennis)                                                   Mobilnr. 51 32 97 03

Banerne
Tennisbanen er opført i 1984 af frivillige kræfter. Det er stadig frivillige kræfter, der hvert forår klargør banen. Banen er beliggende i smukke omgivelser lige bag ved Slotsparken og kun et stenkast fra Gram Slot.

Padelbanen er opført i foråret 2020 med overdækning monteret i foråret 2021. Den er placeret ved Gram Fritidscenter på arealet med Multibanen og tæt ved Vandtårnet.

Badmintonbanerne samt Bordtennisbordene er inde i Gram Fritidscenter.

Booking af Padel-banen, Tennis-banen, Badminton-banerne og Bordtennisbordene
Find og download appen “HereWeBook”
– opret dig som bruger
– søg “Gram”
– vælg “GIF Gram – Ketsjersport”
– tryk på “Book nu”
– vælg mellem “Book Padelbane”, “Book Tennisbane”, ”Book Badminton – Bane ?” eller “Book Bordtennis – Bord ?” og tryk på “Næste”
– vælg mellem mulighederne for hvem der skal spille fordelt på medlemmer og evt. gæste-spillere (ikke-medlemmer) og tryk på “Næste”
– vælg dato og tidspunkt for spil og tryk på “Næste”
– skriv navnene på spillere (medlemmer) samt evt. antal af gæster i beskedfeltet “Besked/Instruktioner”
– vælg evt. leje af antal bat (kun muligt ved Padel) og tryk på “Book”.

Man kan booke en time af gangen, så hvis man ønsker to timers sammenhængende spil, så skal man foretage en booking mere på samme måde som ovenfor beskrevet. Når man har booket, modtager man en bekræftelse på mail.

Vi har ingen betaling via booking-appen, så hvis der er gæste-spillere med i en booking, eller hvis der lejes bat, så skal indbetalingen være sket på MobilePay nr. 668381, inden man skal spille. En gyldig kvittering på MobilePay skal altid kunne forevises ved banen, hvis en GIF-person spørger om dette, og det er bookeren, der sørger for, at tingene er i orden og betalt.

Hvis der er spørgsmål til booking-appen, så kan Ole Asmussen
kontaktes på mobilnr. 30 86 98 66.

Facebook-sider
Der er oprettet en Facebook-side “GIF Gram Tennis og Padeltennis“, som er tilgængelig for alle. Derudover er der en Facebook-gruppe “GIF Gram Ketchersport. Kun for medlemmer”, hvor al relevant info til medlemmer lægges op, og medlemmerne kan også bruge den til interne opslag, hvor man f.eks. søger en makker o.l.